Feest & kampioenenhulde NVO

25 maart 2023

Naar jaarlijkse gewoonte werd op zaterdag 22 maart weer onze leden uitgenodigd om deel te nemen aan ons jaarlijks feest en kampioenenhulde. De deelnemers een 46 -tal konden aanzitten aan onze dit jaar gehouden “Winter BBQ”.

Na het eten was het dan tijd om onze leden welke goud hadden behaald op WK, NK of Provinciaal Kampioenschap even in de bloemen te zetten. Alsook de beste tentoonsteller van NVO op de TT’s in het gewest 1 Noord Limburg.

Daarnaast waren er ook deelnames aan het Wk en Nat. Kamopioenschap, hier werden de volgende liefhebbers gehuldigd:

best overpelt gewest

Laten we beginnen met de beste van NVO in het gewest: Hier kwam Dhr. Jaak Aerts als 1e uit de bus, met maar liefst 32 kamipoenen. Hij werd gevolgd op de 2e plaats door Willy Paesen met 20 Kampioenen en als derde Tony Boelaers met 14 kampioenen.

Deze werden behaald op onze 4 gewest tt’s, namelijk te Peer, Wijchmaal, Lommel en Hechtel.

 

WK Napels

2x Goud 

2x Zilver 

3x Brons

BK NOFON

3x Goud 

2x Brons

 

Pierre

Willy

BK NOFON

3x Goud 

3x Zilver

BK NOFON

Masters Duiven & Sierduiven

2e Plaats

 

 

BK NOFON

1x Goud

2x Zilver

 

tony
Patrick

BK NOFON

1x Goud

2x Zilver

 

Na deze huldiging gingen we traditioneel over tot de verkiezing van “Miss NVO”. Hieraan wordt deelgenomen door alle deelnemers van het vrouwelijk geslacht. Deze worden verkozen door een test, die hun behendigheid test. Dit jaar gebeurde dit met ladder gooien!

Men moest met een touwtje met op het uiteinde 2 balletjes, deze vanop een 2 m. afstand rond de sporten van een ladder gooien. Hier kon men dan 3,2 of 1 punt verdienden. Het spel werd gespeeld in 2 beurten van elk 5 touwtjes.  De uitslag:

Uitslag Miss verkiezing
Laddergooien
Naam Ronde 1 Ronde2 Totaal
Annie Dappers 4 11 15
Miriam Derboven 2 11 13
José Van Hout 7 5 12

 

Annie